Kotisivut yritykselle, seuralle, bändille tai vaikka itselle

Onko yrityksesi kotisivut uusimisen tarpeessa vai eikö niitä ole ollenkaan? Toteutamme sivuja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Nettisivujen hankkimisen ei aina tarvitse olla kallista. Monet yritykset sitovat asiakkaansa kalliisiin sopimuksiin moniksi vuosiksi, me emme velvoita asiakasta määräaikaisuuteen. Jotta ylläpitokustannukset olisivat edulliset ja voisit päivittää sisältöä itse ilman monimutkaisia FTP ja cPanel -kikkailuja, olemme valinneet käytettäväksi alustaksemme avoimen lähdekoodin ykkösvaihtoehdon WordPressin.

Muutama vinkki kotisivujen hankkimiseen:

– Älä harkitse muita kuin responsiivisia eli mobiiliystävällisiä sivuja
– Varmista toimittajan ymmärrys hakukoneoptimoinnin huomioimisesta ja sparraa yhdessä toimittajan kanssa sisällön hakukoneystävällisyyttä
– Valitse tekninen alusta, joka ei lukkiuta sinua yhteen toimittajaan. Meidän valintamme on avoimen lähdekoodin ykkösvaihtoehto WordPress, jonka saat halutessasi mukaan mikäli suksemme menevät ristiin.

Teemme kaikki sivut yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan, mutta se kuinka paljon haluat panostaa suunnitteluun riippuu vain sinusta! Voimme käyttää suunnitteluun halutessasi hetken hujauksen tai vaihtoehtoisesti viilataan pienimmätkin yksityiskohdat viimeisen päälle. Ota yhteyttä niin selvitellään olisimmeko SINULLE tai yrityksellesi paras vaihtoehto!!

Mainokset nettiin, paperille tai kaiuttimiin

Nykypäivänä kaikki ovat netissä. Mitä nopeammin yrityksen palvelut löytyvät, sitä varmemmin niitä myös ostetaan. Hakukoneoptimointi on tärkeä osa internetsivujen tekoa. Vaikka yrityksellä olisi kuinka hienot sivut, ei niillä tee mitään, jos sinne ei kukaan löydä! Isot firmat puhuu asiakkaan pyörryksiin konversioilla ja kaikenlaisilla alan terminologioilla. Me lyömme faktat tiskiin suomeksi! Mitä enemmän kävijöitä, sitä enemmän tuloksia. Yrityksellämme on työkalut tunkea sivusto hakukoneiden hakulistojen kärkeen, missä yli 90% klikeistä tapahtuu. Samalla voit hankkia itsellesi Google AdWords -tilin, jonka kautta saat sivuillesi näkyvyyttä maksullisten mainosten kautta. Kaikki ovat nykyään Facebookissa… laitetaan ne sivut sinnekkin! Facebookissa voi mainostaa myös kohdennetusti ja suhteellisen edullisesti.

Flaijereita ei nykyään tarvitse välttämättä edes tulostaa. Voimme tehdä tai auttaa sinua tekemään kuvallisen sähköpostikirjeen, jolla voit tavoittaa uusia asiakkaita mielenkiintoisella ja näyttävällä tavalla. Voit myös seurata sähköpostikampanjasi etenemistä reaaliajassa omalta päätelaitteeltasi. Halutessasi voimme myös tehdä sinulle kaksipuoleiset käyntikortit. Olemme myös tehneet roll-up ständejä. Nyt näppäimistö käteen ja yhteyttä meihin, niin saadaan homma toimimaan!!

Sisältöä kuvina ja videona

Tarvitko kipeästi edullista esittely-, mainos- tai promovideota? Teemme lyhyitä videoinformatiivisia pätkiä edulliseen hintaan nopeasti ja viimeisenpäälle toivomusten mukaan. Kuvaustiimimme on visuaalisesti valveutunut multiosaajatiimi, joka yltää mitä kummallisimpiin tuloksiin lähes piiskaamatta. Ilmaise meille visiosi tai anna vapaat kädet ja katsotaan mitä tapahtuu 🙂 Töillä on luonnollisesti sopimuskohtaisesti rahat takaisin tyytyväisyystakuu, mikäli jostain syystä jompi kumpi osapuoli ei ole tyytyväinen lopputulokseen.