HINNASTO

Kotisivut
299€ + 19,90€/kk
Kotisivu Pro
1999€ + 29,90€/kk
Facebook markkinointi
399€
Google markkinointi
499€
Mainospaketti
99€

Hinnat ovat ‘alkaen’ -hintoja. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva alv %. Mikäli tilaukseen tulee alkuperäisen sopimuksen ulkopuolisia töitä, veloitamme töistä tuntihinnan mukaan (50€/alkava h, alv 0%)

“Kotisivut” -luokka tarjoaa sinulle yksinkertaiset ja toimivat kotisivut edullisesti. Käytössämme on laaja valikoima valmiita kotisivupohjia, joilla rakennamme juuri sinulle sopivat kotisivut. Käytössäsi on rajattu määrä suunnittelutunteja, joita voit käyttää haluamallasi tavalla. Käytämme perus sivuilla enimmässä määrin ns. “stock” -materiaalia, eli otamme kuvat ja videomateriaalit valmiista kuvapalveluista.

“Kotisivut Pro” -paketti tarjoaa sinulle peruspakettia huomattavasti kustomoidumman lähestymistavan projektille. Sivut toteutetaan pääsääntöisesti käyttämällä originaalikontenttia, eli tuotamme mahdollisimman paljon itse sisältöä kuva-ääni-video -muodoissa. Käytämme myös suunnitteluun ja toteutukseen tarvittavan määrän aikaa, jotta lopputulos on antamasi sijoituksen arvoinen!

Facebook markkinoinnilla tavoitat potentiaaliset asiakkaat kohdennetusti ja kustannustehokkaasti. Hyvinkin pienellä päiväbudjetilla voi tavoittaa tuhansia uusia ihmisiä. Teemme sinulle avaimet käteen valmiin facebook sivuston ja opetamme sinua tekemään omat kampanjat, tai halutessasi voit jättää ne myös meidän huoleksemme. Näytämme sinulle miten päivityksiä “boostataan” suuremman ihmismäärän saavuttamiseksi. Ehdoton lisä joka yrityksen markkinointiin!

Google adwords voi olla hieman sekava ja pelottava kokemus ensimmäisellä kerralla, mutta ei se haittaa! Me olemme tukenasi! Perustamme sinulle oman GA -tilin ja opastamme sinulle kuinka teet tehokkaan mainontakampanjan, joka tavoittaa oikein kohdennetun yleisön. Vaihtoehtoisesti voimme hoitaa koko projektin. Ehdoton lisä VARSINKIN aloittaville yrityksille, koska kotisivujen näkyminen hakutuloksissa korkeilla sijoilla kestää optimoinnin tasosta riippuen jopa yli vuoden!

Mainospakettimme käsittää mainoksia aina tienvarsilla olevista valotaulumainoksista messuständeihin ja käyntikorteista seinäjulisteisiin. Olemme tehneet myös puhespiikkejä kauppakeskuksiin. Tuotantotiimimme tekee myös opastusvideoita ja esittelyvideoita. Voimme tarvittaessa tulla kuvaamaan materiaalit itse, tai vaihtoehtoisesti editoida asiakkaan omaa materiaalia.